Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Persian Lessons / Leksjoner I Løgn (DVD)

Frankrike, 1942. Gilles blir arrestert av SS -soldater sammen med andre jøder og sendt til en fangeleir i Tyskland. Han unngår å bli henrettet ved å påstå at han ikke er jøde, men perser. Løgnen redder Gilles til å begynne med, men nå får han ordre om å lære leirkommandøren, Koch, å snakke farsi.
Pris
kr 159,00 -kr 30,00 kr 129,00
inkl. mva

Kommer 31.01.2022

Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Frankrike, 1942. Gilles blir arrestert av SS -soldater sammen med andre jøder og sendt til en fangeleir i Tyskland. Han unngår å bli henrettet ved å påstå at han ikke er jøde, men perser. Løgnen redder Gilles til å begynne med, men nå får han ordre om å lære leirkommandøren, Koch, å snakke farsi. Koch drømmer om å åpne en restaurant i Teheran når krigen er over. Gilles vet at det står om livet og utvikler et utspekulert system for å stadig finne på og huske nye ord og lærde dem videre som om de var farsi.

Gjennom språkundervisningen oppstår det et spesielt forhold mellom Koch og Gilles, noe som skaper sjalusi blant fanger og soldater. Gilles forstår at livet hans er over i det øyeblikket løgnen blir avslørt, og hvert møte med Koch blir et spill med døden.

Regissør Vadim Perelman sto bak den anerkjente og Oscar-nominerte ‘House of Sand and Fog’, og filmen er basert på novellen ‘The Invention of a Language’ av Wolfgang Kohlhaase.

Skuespillere
Nahuel Pérez Biscayart, Lars Eidinger, Jonas Nay, Leonie Benesch, Alexander Beyer
Spesifikasjoner
Varenr. 5709165756825
Utgitt 2022
Produksjonsår 2019
Format DVD
Sjanger Krig
Aldersgrense 15
Spilletid 2 t 9 min
Undertekst Norsk
    Laster
    Laster