Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.


Personvernerklæring


Personopplysninger
ArenaE AS eier og driver nettbutikken under domenet Skvis.no og vi bryr oss om personvernet ditt, og vi ønsker å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vårt mål er å følge alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. ArenaE AS sine personvernerklæring vil blant annet hjelpe deg å forstå hva slags personopplysninger vi samler inn, og hvordan disse brukes. Når du gjennomfører et kjøp på Skvis.no, eller på andre måter oppgir dine personopplysninger på nettstedet, samtykker du i behandlingen av personopplysninger som beskrevet nedenfor.

Skvis.no er eid av ArenaE AS org.nr. 915 201 318, Slåtthaugvegen 17, 5222 Nesttun, Norge, e-postadresse kundeservice@skvis.no , er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Hvilke personopplysninger kommer vi til å behandle?
Vi vil behandle de personopplysningene du gir eller har gitt oss, eller som vi har samlet inn på nettstedet vårt ved hjelp av informasjonskapsler (cookies). Denne innsamlingen gjøres for å administrere dine kjøp eller for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde.

Personopplysningene som ArenaE AS behandler inkluderer ditt navn, ditt fødselsnummer, din e-postadresse, din kjøps-, betalings- og bestillingshistorikk, din leveringsadresse, din IP-adresse og ditt telefonnummer.

Hvordan kommer vi til å bruke dine personopplysninger?
Opplysningene vil kunne brukes for identifikasjon, direkte- og annen markedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og statistikk. Du skal når som helst kunne kontakte oss for å velge bort eventuell markedsføring rettet mot deg som kunde. Hver utsendelse fra oss vil inneholde en mulighet for deg som kunde å avregistrere deg fra videre markedsføring via e-post. I våre nyhetsbrev vil linken for avregistrering som regel være plassert nederst i e-posten.

Vi kan også bruke personopplysningene dine for å analysere kjøpsvaner. Dette gjør vi for å kunne gi deg relevant informasjon og markedsføring, og for å forbedre nettstedet, betalingsmetoder og betalingsprosesser.

Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)?
Kundeservice og regnskap utføres i ArenaE AS.

Flere selskaper bidrar i å behandle kundeopplysninger. Etter personopplysningsloven, er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av ArenaE AS i henhold til databehandleravtaler med ArenaE AS.

Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:
  • Bambora og Collector for fakturabetaling, Visa- og Mastercard-transaksjoner
  • Paypal for betaling
  • Mailchimp for e-postutsending
  • Facebook for annonsering
  • Google for annonsering
  • Netthandelsplattform: Sana Commerce
  • ERP system: Microsoft
  • Logistikk: Logistra
  • Systemutvikler: Auzilium AS
Alle betalingstransaksjoner sjekkes og vurderes av Bambora, Collector og Paypal, disse har lisens for å drive med dette og forholder seg til det alltid gjeldene lovverk.

Dersom hele eller deler av Skvis.no/ArenaE sin forretningsvirksomhet selges til eller integreres med en annen forretningsvirksomhet, vil personopplysningene dine kunne bli gitt til våre rådgivere og til den nye eieren av forretningsvirksomheten.

Skvis.no/ArenaE AS bruker Googles annonsetjenester. Annonsering via Google Analytics målrettes basert på kundens interesser, demografi og tidligere bruk av nettstedet. Du kan lese mer om Googles innsamling, deling og bruk av data.

Se google`s bruk av data her: https://policies.google.com/privacy?hl=no

Hvordan kommer vi til å beskytte dine personopplysninger?
For å beskytte personopplysningene som vi behandler, har vi implementert flere sikkerhetstiltak. Blant dem er sikkerhetsprosedyrer samt tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger, for eksempel sertifiseringsprosedyrer for nettlesere. Videre har vi brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte nettverket og hindre uautorisert tilgang.

Hvor lenge oppbevarer ArenaE AS – Skvis.no dine personopplysninger?
Hvis du gir ditt samtykke til å være registrert kunde eller medlem hos Skvis.no, kommer opplysningene dine til å bli oppbevart inntil du melder deg av. Du skal når som helst kunne melde deg av fra å være kunde. Dersom du ikke registrerer deg som kunde/medlem, kommer personopplysningene dine kun til å bli oppbevart så lenge det er nødvendig for å følge lovgivningen eller for at tredjepart skal kunne oppfylle sine forpliktelser overfor deg (for eksempel oppfylle leverings- eller garantiforpliktelser).

Personopplysningene dine kommer aldri til å bli oppbevart lengre enn det som er tillatt i henhold til gjeldende personopplysningslovgivning.

Tilgang til, oppdatering av og korrigering av personopplysningene dine
I samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning, har du rett til å kostnadsfritt motta informasjon om hvilke av personopplysningene dine som behandles av oss – uansett hvordan disse er samlet inn.

Hvis du ønsker å motta slik informasjon, kan du sende en skriftlig forespørsel til oss. En slik forespørsel må være underskrevet av deg og sendt med vanlig post til adressen oppgitt i første del av denne personvernerklæringen. Forespørselen kan ikke sendes med e-post.

ArenaE/Skvis.no ønsker å sikre at personopplysningene dine er korrekte og oppdaterte. Dersom noen av opplysningene du har oppgitt til ArenaE/Skvis.no endres, for eksempel hvis du endrer e-postadresse eller navn, eller hvis du ønsker å endre brukerkontoen din, må du gi oss korrekte opplysninger ved å sende oss en e-post.

Du har alltid rett til å be om at personopplysningene dine korrigeres, blokkeres eller slettes.

Personopplysningene dine kommer ikke til å bli behandlet for formål relatert til direktemarkedsføring dersom du motsetter deg slik behandling. Du har alltid rett til å tilbakekalle et mulig gitt samtykke til å behandle personopplysninger.

Slik tilbakekalling vil kunne være begrenset til å omfatte kun en del av behandlingen, for eksempel den som er knyttet til direktemarkedsføring.

Endringer i personvernerklæringen
ArenaE/Skvis.no forbeholder seg retten til når som helst å foreta endringer i denne personvernerklæringen, i den grad det er nødvendig for å rette opp feil eller for å etterleve nye juridiske eller tekniske krav. Eventuelle endringer i personvernerklæringen skal publiseres på nettstedet.

Dine rettigheter
Når du er logget inn på Skvis.no, kan du styre dine samtykker og valg på min side. Som innlogget har du innsyn i dine personopplysninger og kan endre disse, og du kan se din kjøpshistorikk på i nettbutikken (gjelder kun kjøp gjennomført når du har vært innlogget).

Øvrige lagrede opplysninger kan du få ved å ta kontakt med ArenaE/Skvis.no kundeservice. Kundeservice skal også kontaktes dersom du krever endret opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging på Skvis.no

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til: kundeservice@skvis.no

Lenker
Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder, men denne personvernerklæringen gjelder kun Skvis.no/ArenaE AS. Dersom du lenkes videre til et annet nettsted, må du lese personvernerklæringen som gjelder for det nettstedet. ArenaE AS er ikke ansvarlig for hvordan personopplysningene dine behandles av eller på andre nettsteder.

Vi gjør alt for at du skal kunne gjøre en trygg handel.

Mvh
Skvis.no


Laster
Laster