Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Kundeservice


Skvis.no er en nettbutikk som er eiet av ArenaE AS (org. nr: 915 201 318). Selskapet ble etablert i 1986, og holder til i Bergen. Våre leverandører tilbyr det som finnes for det norske markedet innen musikk, film og spill.

Er det et produkt du savner i vårt sortiment? Kontakt oss gjerne på kundeservice@skvis.no, så skal vi undersøke om vi kan skaffe varen.

Priser/Betaling
Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA.
Skvis.no tilbyr sikker og enkel betaling med Collector Checkout.

Ved bestilling blir ordrebeløpet reservert på din konto, og pengene trekkes først når varene sendes fra vårt lager. At beløpet er reservert, men ikke trukket, vil si at beløpet er holdt av til Skvis.no (ArenaE AS) inntil bestillingen blir sendt, og at det ikke lenger er disponibelt på din konto. Når bestillingen er sendt, trekkes beløpet, som vil si at det er først da pengene overføres til oss.

Info Collector Bank
Telefon: 22 41 14 55
E-post: contactcenter@collectorbank.no
Mine Sider

Gavekort
Gavekort kjøpt på Skvis.no har en gyldighetsdato på 1 år fra gavekortet er utstedt. Gavekort med kortere gyldighetsdato kan forekomme ved spesielle kampanjer, og det vil da være gavekortet sitt gyldigshetsdato som gjelder. Gavekortet må i sin helhet innløses på Skvis.no

Levering
Bestilte varer sendes med post, og frakt hos skvis.no er kr 39,-. Fraktfri kampanjer vil forekomme.

Pakken blir postlagt 1-2 virkedager etter at vi har mottatt din ordre - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager etter at betalingen er registrert, avhengig av hvor i landet du bor. Pakker som er sendt med posten kan spores, ta kontakt med kundeservice på e-post dersom du ønsker sporingsnummeret.

Produkter som ikke er lagervare står det forventet leveringstid på hvert produkt.

Dersom det er lenge siden du bestilte varen og du fortsatt ikke har hørt noe fra oss, kan du ta kontakt med kundeservice på E-post. Husk å oppgi ordrenummeret som står i ordrebekreftelsen du har fått på e-post.

“We are sorry to inform that we do not ship outside Norway on regular webshop orders”

Angrerett/Reklamasjon
Hvis du ikke er fornøyd har du ubetinget angrerett innen 14 dager (ifølge kjøpsloven).
Hvis du angrer kjøpet betaler du selv returfrakten.

Last ned skjema her

Ved feillevering eller det er feil på varen, erstatter vi også returfrakten og sender ny vare uten ekstra omkostninger.

Reklamasjonsretten som følger av Forbrukerkjøpsloven gir deg rett til å klage på mangler ved en vare. Feilen må påberopes innen rimelig tid, to måneder etter feilen er oppdaget, eller 2 år etter varen er sendt fra oss. Enkelte varer har en frist på 5 år for reklamasjon.

Uavhentede leveranser
Dersom en pakke ikke blir hentet innen fristen og tilbakesendes Skvis, forbeholder vi oss retten til å belaste kunden for kostnaden dvs. retur- og ekspedisjonskostnader, totalt kr. 150,- Godskriving av netto faktura for returkostnad blir utført senest 5 dager etter at vi har mottatt pakken i retur.

Dersom du ønsker varen allikevel, må du legge inn ny bestilling på våre nettsider.

Mangler, feil eller skade
Dersom du mottar en feilvare - enten det gjelder feil på disken, omslaget eller andre ting, eventuelt at du har mottatt noe annet enn det du har bestilt - har du rett på ny vare.

Kontakt Kundeservice på e-post, så sørger vi for at du får et feilfritt eksemplar sendt til deg så raskt som mulig.
Hvis en vare mangler, ta kontakt med oss på e-post. Den manglende varen vil bli sendt til deg umiddelbart. Husk å oppgi salgsordrenummeret som står i ordrebekreftelsen du har fått på e-post.

Sikkerhet og personvern

Skvis forplikter seg til å respektere og beskytte dine personlige opplysninger, og din personlige integritet, i henhold til gjeldende lover, bransjeregler og andre relevante normer.

Aldersgrense
Man må være over 18 år for å kunne handle hos skvis.no

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer. Lagerindikatoren er kun en prognose. Varens tilgjengelighet kan ikke garanteres.

Trenger du hjelp på telefon kan du ringe oss på 55 13 71 77, og vi vil prøve å besvare deg så snart som mulig mellom kl 10.00 og 14.00. Kommer du ikke igjennom så send oss gjerne en mail, eller melding med ditt telefonnummer så ringer vi deg tilbake så snart det lar seg gjøre.


Laster
Laster