Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Skambankt - TI (Vinyl - Hvit)

Skambankts nye album TI markerer bandets tilbakekomst til den storslagne og energiske rocken de er mest kjent for, hvor budskap og riff slår like hardt. Skambankt har etter 10 album og mange år med kontinuerlig turnering befestet seg som et av de største nasjonale norske rockebandene i dag. Deres
Pris
kr 349,00 -kr 50,00 kr 299,00
inkl. mva

Kommer 25.02.2022

Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Skambankts nye album TI markerer bandets tilbakekomst til den storslagne og energiske rocken de er mest kjent for, hvor budskap og riff slår like hardt.

Skambankt har etter 10 album og mange år med kontinuerlig turnering befestet seg som et av de største nasjonale norske rockebandene i dag. Deres unike vri på melodisk og hardtslående, men også poetisk og meningsbærende rock traff en umiddelbar nerve hos norske lyttere.

Når Skambankt først er i gang lar de seg ikke stoppe. Det er et aktivt og engasjert band som jobber hardt, både med å skape og å fremføre musikken sin.

Mellom 2003 og 2014 ga bandet ut 5 album før de tok en kort pause. Etter at Skambankt kom tilbake sent i 2017 skulle ting gå kjappere. Bandets sjette album «Horisonten Brenner» kom i 2018, før ytterligere tre kritikerroste album fulgte fortløpende. I tillegg til å turnere aktivt og besøke utallige spillesteder i Norge, spille på masse festivaler, rakk altså Skambankt å slippe 4 album på 4 år. Flere av singlene på disse albumene ble A-listet på riksradio.

Tracklist
01. Satan – Det E Du
02. Faen Ta, Amerika
03. Døde Øyne
04. TI
05. Elefanten i Rommet
06. Ulver
07. De Uenige
08. Tider
09. Plan A
10. Boomerang
Spesifikasjoner
Varenr. INDIE344LPL
Utgitt 2022
Format LP
Sjanger Rock
Se alt av Skambankt
    Laster
    Laster