Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Spionens Kone (DVD)

SPIONENS KONE er et vakkert filmet historisk drama, med subtile og elegante skuespillerprestasjoner. Den vant Sølvløven for Beste Regi på Filmfestivalen i Venezia. I det andre verdenskrig bryter ut i Japan, reiser Yusaku Fukuhara til Manchuria. Der blir han vitne til hendelser så forferdelige at han
Pris
kr 159,00 -kr 30,00 kr 129,00
inkl. mva

Kommer 28.06.2021

Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
SPIONENS KONE er et vakkert filmet historisk drama, med subtile og elegante skuespillerprestasjoner. Den vant Sølvløven for Beste Regi på Filmfestivalen i Venezia.

I det andre verdenskrig bryter ut i Japan, reiser Yusaku Fukuhara til Manchuria. Der blir han vitne til hendelser så forferdelige at han ikke engang vil fortelle sin kone om det. Men hemmeligholdet blir starten på et farlig spill mellom ektefellene.

Året er 1940 og Fukuhara-familiens vestlige livsstil blir sett på med økt mistenksomhet av autoritetene. En krig med USA truer i horisonten, og man ønsker ikke å bli sett på som upatriotisk. Men Yusaku kan ikke glemme grusomhetene han bevitnet. Han ønsker å avsløre ondskapen overfor verdenssamfunnet - et svært farlig spill.

Hans kone Satoko får ikke vite noe, og begynner å mistenke utroskap etter at hun finner ut at ektemannen tok med seg en kvinne hjem fra Kina. Når kvinnen blir funnet drept, blir Satoko avhørt av barndomsvennen Taiji Tsumori, som nå er militærpoliti. Hva er det ektemannen skjuler, og hvem skal hun stole på? Denne klaustrofobiske thrilleren snor seg med skiftende lojaliteter mot en dramatisk slutt. Hvem forblir stående etter at støvet har lagt seg?

Skuespillere
Yû Aoi, Masahiro Higashide, Hyunri, Issey Takahashi, Yuri Tsunematsu, Chuck Johnson, Takashi Sasano, Ryôta Bandô, Minosuke
Spesifikasjoner
Varenr. STO202169
Utgitt 2021
Produksjonsår 2020
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 12
Spilletid 1 t 56 min
Undertekst Norsk
Språk Japansk
    Laster
    Laster